Nis

8.Sınıf Öğrencilerimiz ile sınıf öğretmeni  Şerife OĞUZLAR rehberliğinde  Gölbaşı  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gezi  düzenledik. Her alanı öğrencilerimize ayrı ayrı gezdirip tanıttılar.

Gölbaşı  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne  katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."( MUSTAFA KEMAL ATATÜRK)

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen öğretmen ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için süsledik. Geleceğimizin güvencesi, yaşama sevinçlerimiz; çocuklar, gününüz kutlu olsun.

Mrt

8/A sınıfı öğrencilerimiz Okul Müdüresi Esra ARSLAN BOZDOĞAN rehberliğinde Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından geziye götürüldü.. Önce Ahmet Yesevi Gençlik Merkezi’ne gittiler. Oradan Gençlik Spor Bakanlığı’na bağlı Ümitköy Spor Kompleksine giderek buz pateni yaptılar.Daha sonra hep beraber yemek yediler. Öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Gölbaşı İlçe Spor Müdürlüğü personellerine teşekkür ederiz.

"Eğer Bayrak inecekse

Eğer Ezan dinecekse

Gitte gelme oğul"

Allah onlardan razı olsun

ÜSTÜMÜZDEN EKSİLMESİN AL BAYRAĞIN GÖLGESİ!!!

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendik. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlenmiştir. Okulumuz Konferans Salonu’ndaki programa  okul  idarecileri,öğretmenler ,öğrenciler ve veliler davetliler katıldı.

Saygı duruşundan ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra programımız başladı.Programda okulumuzun öğrencileri tarafından hazırlanan İstiklal Marşının Kabulünün canlandırıldığı tiyatro oyunu ,şiirler ve  2/A öğrencilerinin hazırladığı İstiklal Marşı ile devam etti. İstiklal Marşı ‘nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile sona erdi.

Öğretmenlerimiz Gökçe KILIÇ, İkbal HAŞİMOĞLU , Esra ŞANVER ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

14 Mart Dünya Pi Günü İle İlgili Pano Çalışmaları Yaptık

Pi Günü, ünlü matematik sabiti π sayısının anısına özel kabul edilmiştir.

Her yıl 14 Mart tarihinin saat 1.59 itibarıyla kutlanmaktadır.

Bunun sebebi ise Amerikan tarih formatında bu günün 3.14'ün 1.59 olarak geçmesi ve bunun pi sayısının en yaygın kullanımını anımsatmasıdır.

14 Mart Dünya Pi Günü ile ilgili panoların hazırlanmasına katkı sunan Matematik dersi öğretmenimiz Hatice SERT ve sevgili öğrencilerimize yaptıkları çalışmalar nedeniyle içtenlikle teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem haftası nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı yaptık. Öğrencilerimiz ilk siren sesiyle çök-kapan-tutun pozisyonuna geçtiler. İkinci sirenle birlikte binayı güvenli bir biçimde tahliye ettiler.