T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / GÖLBAŞI - Şehit Halim Şahin Ortaokulu

VELİ TOPLANTISI

          Sayın Velimiz;

          Sizin çocuğunuz üzerindeki amacınız ona iyi bir gelecek, iyi bir iş ve çevresindeki insanlara faydalı olmak değil mi?

 

        Cevabınız EVET ise hemen bugünden tezi yok beraber çalışmalıyız. Bizim de okul olarak amacımız: Öğrencilerimize iyi bir gelecek, başarı ve ülkesini ve değerlerine sahip çıkarak iyi bir yaşam standardı sunmaktır.

 

         Evet, sayın velilerimiz sizin amacınız ile bizim amaçlarımız birebir örtüşmektedir. O halde sizinle çocuk üzerinde bir ortaklığımız mevcuttur.

Ortak olarak el ele verdiğimizde aşamayacağımız bir güç ve engel yoktur. Önümüze çıkan olumsuzlukları beraberce fazla yorulmadan aşacağımıza emin olun.

 

     Saygı değer velilerimiz hepimizin bir işi, bir koşturması, bir uğraşı mutlaka vardır ve olmalıdır doğal olanı da budur. Ama şunu da asla unutmayalım bizim en önemli işimiz çocuğumuz, en önemli koşturmamız canımızın yarısı olan evlatlarımız olmalı değil mi Ama biz bunları bazen unutup biricik yavrumuzu belki de gündemin son maddesi olarak görmekteyiz. İşte bu noktalarda yeniden kendimize gelmek ve çocuğumuz üzerindeki amaçlarımızı gerçekleştirmek için okulumuzun düzenlediği veli toplantılarına katılarak ortak ürünümüz olan çocuklarımızı değerlendirme fırsatını  beraber yapalım.

    

         Kıymetli velilerimiz bir ay; 30 gün, 720 saat ve 43200 dakikaya eşittir.

İşte biz sizin bir aydaki 43200  (kırk üç bin iki yüz)dakikanızın sadece ve sadece 45 dakikasına talibiz sizin iş ve uğraşlarınıza 43155 dakikanız kalıyor. Deyim yerindeyse devede bir sinek gibi. Üstelik bu 45 dakikada ortak ürünümüz olan göz bebeklerimizin sorunlarını, sıkıntılarını ve dertlerine çözüm bulup başarıya ulaşmalarında rehber olacağız.

  

          Sözün özü Çocuklarınız dünyanın en güzel gülüdür. Gülünüzün solmaması ve de en önemlisi kurumaması (hayattan kopmaması) için ve ortaklığımızın pekişmesi amacıyla siz saygı değer velilerimiz  veli toplantısını onurlandırmanız  ve şereflendirmeniz dilek ve temennisi ile toplantıda  görüşmek üzere diyerek en derin saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

 

TOPLANTI TARİHİ:17 Şubat 2024 Cumartesi

TOPLANTI SAATİ:11.00
TOPLANTI YERİ :Şehit Halim Şahin Ortaokulu 

 

                                                                              Esra ARSLAN BOZDOĞAN

                                                                                      Okul Müdürü

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.02.2024 - Güncelleme: 17.02.2024 10:11 - Görüntülenme: 98
  Beğen | 0  kişi beğendi