May

Öğrencilerimiz Okul Müdüresi Esra ARSLAN BOZDOĞAN,  Müdür Yardımcısı Sevgi ALKAN ve sınıf rehber öğretmenleri rehberliğinde TBMM'ye geziye gittiler. Öğrencilerimize TBMM rehberi tarafından Genel Kurul Toplantı Salonunda bilgiler verildi.Gezi sonunda TBMM restorantında yemek yediler. Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

ÖĞRENCİLERİMİZDEN ANNELERİNE MESAJ

DEĞERLİ VELİLERİMİZ; SEVGİLİ ANNELER,

Çocuk Dünya'nın en büyük şaheseridir. Bu şaheserlere emek veren anne ve babalar, Dünya'nın gelecek meşalelerini taşırlar. O meşaleler, Güneş gibi yıldızlar olacaklar.

Anneler gününde, Dünya'yı erdemlerle değiştiren analarımıza, ebediyete, sonsuzluğa gidenlere rahmet dilerken, başta şehit annelerimiz olmak üzere, Dünya'ya ilimleriyle iyilik, güzellik katan tüm annelerimize minnet ve şükranlarımı sunarız.

Tüm öğrencilerimizin annelerinin, tüm kadınlarımızın ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Öğrencilerimiz ile annelerine sürpriz hazırladık. Emeği geçen Fen Bilimleri öğretmenimiz Hatice YILDIRIM 'a teşekkür ederiz.

May

Okul müdüresi Esra ARSLAN BOZDOĞAN,Müdür yardımcısı Sevgi ALKAN,Fen Bilimleri öğretmeni Hatice YILDIRIM ve Türkçe öğretmeni Gökçe KILIÇ  ortam değişikliğinin öğrenmedeki motivasyon ve başarı etkisinin arttırılmasındaki önemi nedeniyle 5/A ve 6/A sınıfı öğrencilerini bugün Kent Parka götürdüler. Lazer arenada eğlenceli vakit geçirdiler. Hep birlikte yemek yediler.  Böylece kurallara uymayı değişik ortamlarda nasıl davranılacağını gezide gösterdiler. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

8.Sınıf Öğrencilerimiz ile sınıf öğretmeni  Şerife OĞUZLAR rehberliğinde Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gezi  düzenledik. Her alanı öğrencilerimize ayrı ayrı gezdirip tanıttılar.

Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne  katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

8.Sınıf Öğrencilerimiz ile sınıf öğretmeni  Şerife OĞUZLAR rehberliğinde  Gölbaşı  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gezi  düzenledik. Her alanı öğrencilerimize ayrı ayrı gezdirip tanıttılar.

Gölbaşı  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne  katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."( MUSTAFA KEMAL ATATÜRK)

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen öğretmen ve personelimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için süsledik. Geleceğimizin güvencesi, yaşama sevinçlerimiz; çocuklar, gününüz kutlu olsun.